Спортният директор на Берое - Ивко Ганчев, коментира кои футболисти са решили да останат да се състезават за старозагорци и през пролетта. 

"Сашо Василев днес пожела да си разтрогне договора. Друг със същото желание е Нордин Бакер, той има предложение. По всяка вероятност Кукула също ще разтрогне. Знаете за Реян Даскалов. Разговаряме със Сашо Цветков, с Дани Генов, с Камен, където е по-специално положението, с Джонатан. На този етап, имам уверението, че желаят да останат в Берое, но зависи как ще се развият нещата. Генадий остава, с него също говорихме. Той искаше да напуска, но след разговорите реши да остане. Опитаме се да създадем ядро от по-опитни футболисти, да се надяваме, че ще се получат нещата", заяви Ганчев след контролата със Созопол.  

"Няма как да отговоря за финансите. Когато някой осигурява парите, редно е той да каже. После от мен ще ги търсят парите най-вероятно", заяви Ганчев на шега. 

"На дневен ред, най-належащата тема е треньорското ръководство. Оттам насетне ще се провеждат разговори за това кои искат да остават. Чуват се спекулации за старото ръководство." 

"Темата Камбуров е доста дискутирана, няма нужда повече. Знаете неговите отговори, така че сега каквото и да си говорим, е излишно", завърши Ганчев.