Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи промени във всички линии в титулярния си състав за мача с Берое от 14:30 часа.

На върха на атаката се завръща Фернандо Каранга, който пропусна победата над Арда в сряда заради изгонването си на "Тича".

Негов партньор в атака пък за първи път ще е Тобиас Хайнц, който стартира в халфовата линия за купата, но на почивката размени позицията си с Матиас Фаетон, като и двамата започнаха да играят по-ефективно.

В неделя норвежецът ще действа като нападател, а националът на Гваделупа ще е в лявата част на ромба в средата на терена. До него ще е Кареасо, пред тях Линдсет, а отзад Юга, който е застрашен да пропусне два мача при следващия жълт картон, който получи.

В защита също ще има промяна. Иван Турицов, сменен принудително в сряда заради болка в аддуктора, тренира на облекчен режим и едва ли ще е готов да стартира.

Вместо него ще се появи Мартин Стойчев, за когото това ще е дебют като титуляр за ЦСКА. Навлизащият във все по-добра форма капитан Матей, Християн Петров и Вион ще запазят местата си, а това се отнася и за вратаря Бусато.