Полузащитникът на Левски – Георги Миланов, отново създава проблеми на треньора Станимир Стоилов. Опитният халф отново попадна в групата на футболистите, които се радват на почивка. Става въпрос за Патрик-Габриел Галчев, както и националите Пламен Андреев, Асен Митков и Хосе Кордоба.

30-годишният Миланов има вирусно заболяване и заради това във втори пореден ден не участва в тренировката на „сините“. Галчев пък има леко неразположение, но днес се очаква да поднови занимания. Юношеските национали пък са получили разрешение да проведат възстановителна тренировка по-рано вчера, след като са натрупали умора от мачовете и пътуването от Албена до София.

Антон Узунов 
91 снимки

Кордоба пък се готвеше на облекчен режим. Централният защитник взе участие в контролата на Панама срещу Бахрейн (2:0) и дори се отчете с асистенция за успеха. Той се очаква да тренира на пълни обороти днес.

Отделно от групата отново обаче се готвеше Ноа Сонко Сундберг. Защитникът въртеше обиколки на едно от помощните игрища на „Герена“. Бранителят все още не е готов за по-тежки натоварвания след контузията, която получи в левия си глезен и участието му в предстоящия мач с Берое в понеделник е под сериозна въпросителна.