Треньорът на Берое Димитър Димитров бе доволен от постигнатата победа. Наставникът на заралии не скри суперлативи за голмайстора на тима Мартин Камбуров.

„Получи се динамичен и агресивен мач. Със сериозно темпо за българските стандарти. Спечелихме срещу силен отбор като Славия. Заги е направил много добър отбор за нивото в България. Няма как да не ме радва такава победа“, каза Димитров.

„Не ни улесни това, че залогът при беше по-голям при тях. Играем честно и коректно. Съжалявам за загубата срещу Левски, защото можеше да се борим за Лига Европа. Днес може би ни беше най-силният мач. За това не трябва да има съжаления“, добави още той.

„Само суперлативи за Мартин. Започнах с него в началото на кариерата му. Взех го от Спартак Плевен в Локомотив Пловдив. Беше млад, но показваше, че е голмайстор. Лидер, човек и футболист. Всичко е видно и хората го оценяват. Такъв футболист трудно се заменя, но ще направим всичко възможно, за да намерим точните хора“, каза Димитров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.