Берое приема ЦСКА в пореден мач от 22-рия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 14:15 в неделния ден и ще бъде предаван пряко в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно от срещата на живо.

Старозагорци влизат в двубоя след серия от 5 поредни срещи без победа във всички турнири и възпитаниците на Димитър Димитров определено ще искат да прекъснат негативната нишка. Самият Херо ще стане треньорът с най-много мачове като наставник в родната елитна дивизия. Той призна, че ще търси надмощие във въздуха срещу „червените“.

Димитров няма да може да разчита на Душан Перниш и Александър Василев, които са с травми, както и на наказания Крум Стоянов. Под въпрос е Еривалдо.

За гостите от София двубоят е изключително важен след издънката на Лудогорец срещу Царско село. През седмицата стана ясно, че двата тима ще премерят сили на 1/2-финалите за Купата на България, а тази среща представлява шанс за ЦСКА да стопи аванса на „орлите“ до 6 пункта.

На разположение за Бруно Акрапович отново са Амос Юга, Пеняранда, Бусато и Петър Занев, което безспорно ще е важен коз срещу коравия състав от Стара Загора.