ЦСКА излиза срещу Берое в последен двубой за двата тима от сезона в efbet Лига. Срещата е с начален час 20:00 и ще бъде предавана пряко в ефира на DIEMA SPORT 2. Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата на живо. 

"Червените" вече изпълниха основната си цел за сезона, след като успяха да надвият Арда във финала за Купата на България, което освен, че им донесе и първи трофей от 5 години насам, също така ги класира директно за квалификациите в Лигата на Конференциите. Второто място беше изгубено, но вече мислите на стадион "Българска армия" са насочени към сезон 2021/2022. 

В състава на гостите тези мисли се появиха на доста по-ранен етап. Берое нямаше никакъв шанс за по-предно класиране след влизането си в челната шестица, което обуславя и доста посредствените представяния на тима в плейофите. Основната цел в Стара Загора сега е да се направи боеспособен отбор за идния шампионат. 

Двата тима до момента са се срещали два пъти през сезона, а "заралии" до момента нямат загуба, печелейки с 1:0 последния сблъсък като домакин, както и вземайки престижно равенство на "Армията" по-рано през кампанията.