ЦСКА гостува на Берое в мач от осмия кръг на efbet Лигата, а двата тима влизат в сблъсъка в различни настроения след началото на сезона.

„Червените“ стартираха неубедително и в момента са десети в класирането с 9 спечелени точки от шест изиграни двубоя. В Стара Загора се радват на успешен дебют на клуба при новите собственици. Тимът на Густаво Араголаса беше събран в движение, но въпреки това натрупа 13 точки до момента, с което е четвърти във временното класиране. Добрите впечатления не могат да бъдат развалени дори и от тежката загуба с 0:5 от Лудогорец в предишния кръг.

start-photo.bg
73 снимки

ЦСКА и Берое обаче днес може да поставят истински антирекорд в историята на сблъсъците помежду си. На терена ще излязат най-малко български титуляри в цялата статистика на противопоставянето между двата отбора.

В най-добрия случай треньорите Густаво Араголаса и Нестор Ел Маестро може да пуснат по двама родни играчи в стартовите си състави. Най-вероятно обаче на стадиона в Стара Загора от началото ще излязат 20 чужденци, а единствените българи ще бъдат Викторио Вълков от Берое и Християн Петров от ЦСКА.

start-photo.bg
94 снимки