Тимовете на ЦСКА 1948 и Берое се изправят един срещу друг в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е в съботния ден от 14:15 часа и ще може да го проследите минута по минута на Gong.bg и пряко в ефира на DIEMA SPORT. Мачът е с голям заряди предизвиква сериозен интерес, тъй като и двата тима търсят своето място в топ 6.
 
Контузен в състава на ЦСКА 1948 е Георги Русев, но възстановени са Симеон Петров, Михаел Орачев, Денислав Александров и Серкан Юсеин. След наказание се завръща Венцислав Василев, но тимът няма победа в последните си 3 мача. От ръководството на клуба пуснаха дарителски билети за този двубой, тъй като фенове няма да има по трибуните.
 
В Берое няма контузени и наказани играчи, но това ще е първи двубой на тима от Стара Загора след повече от месец, след като голяма част от играчите бяха ударени от коронавирус. Гаюс Макута може да напусне тима през зимата, след като той е под наем от Брага, а се появиха информации, че португарците искат да го продадат, след като са получили оферта за него. На този етап няма да се прави зимна селекция освен ако някои от настоящите футболисти не си тръгне.