Футболистът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, стана Играч на мача при победата над Берое с 3:1 в Стара Загора. Полузащитникът отбеляза първото попадение за своя тим и вече има 17 попадения в efbet Лига този сезон и води убедително в тази класация.

„Доста труден мач. До 30-ата минута влязохме добре в мача, контролирахме двубоя, но после нещо се обърка. Най-радващото е, че успяхме да вземем 3 точки на този тежък терен в Стара Загора“.

start-photo.bg
100 снимки

„Нашата цел е всеки мач да печелим. Ще е радващо накрая, ако успеем да се класираме за Европа. Ще има доста мачове. Ще има някои, където ще губим точки, а другите ще печелят, но най-важната ни цел е да печелим“.

„Моята задача не е толкова да вкарвам, но се радвам, че успявам да помагам. Надявам се да вкарам още няколко гола, защото така помагам на отбора да печели точки“.

LAP.bg
25 снимки

„От мен се иска да играя добре и да показвам добри игри. Когато треньорското ръководство реши, че съм готов за националния, аз съм готов да отида. Надявам се тази пауза да ни се отрази добре“, заяви Чочев след мача.