Берое допусна поражение от Септември с 1:3 в контролна среща, играна в Стара Загора. Гостите откриха резултата в четвъртата минута, когато топката достигна до Атанас Кабов в наказателното поле, който я прати в мрежата с удар от близка дистанция. Шест минути по-късно Вини Трибуле получи топката на границата на пеналта и стреля, но изстрелът му срещна напречната греда. Отново той отправи удар от наказателното поле в 34-тата минута, но топката мина на сантиметри от вратата и излезе в аут.
 
Футболистите на Септември имаха две отлични възможности в 41-ата минута чрез Стояновски и Петков, но Иван Гошев спаси и двата удара. Гостите удвоиха своята преднина в 72-ата минута, когато Йосков получи в пеналта и прати топката в далечния ъгъл за 0:2. Три минути по-късно Берое изравни след отлична комбинация в атака. Симеон Мечев намери Калоян Кръстев в наказателното поле, а нападателят предостави за Йоан Бауренски, който намери целта от движение - 1:2.
 
Домакините атакуваха повече в оставащите минути, но столичани стигнаха до попадение 120 секунди преди края на мача. Тогава Каскардо прати топката в собствената си мрежа след остро центриране.