Ръководството на Берое вече е постигнало договорка за нов договор с един от капитаните на тима Александър Цветков. Настоящият контракт на халфа, който често е използван и като защитник, изтичаше в края на сезона. Виканият и в националния отбор плевенчанин, чиято кариера стартира в Литекс, се е разбрал за условията със спортния директор Ивко Ганчев.

„Така е. Със Сашо Цветков вече има договорка, а мисля, че Симеон Мечев и Джунейт Али също ще преподпишат. В момента водим разговори с още няколко футболисти и когато има нещо, ще обявим. Хубавото е, че в последните мачове се видя подобрение в нашето представяне. Вижда се и по-добро настроение в тренировките, което е добър знак за бъдещето на отбора“, коментира Ганчев пред „Мач Телеграф“.

Възможно е в днешната контрола с Арда в игра за Берое да се появи и чужденец, който кара проби в тима. Той е провел вече няколко тренировки под ръководството на Петър Колев, но треньорът иска да го види и в мачова обстановка, за да добие по-пълни впечатления за качествата му. В Стара Загора работят усилено по подсилването на състава, за да може не само да се утвърдят в топ 6, но да се борят и за място, което би им осигурило участие в евротурнирите. Шанс за това дава и Купата на България, където „зелено-белите“ достигнаха до четвъртфиналите и в началото на март ще гостуват на Славия.

Още новини - четете в днешния брой на "Мач Телеграф"