Берое предстои да подсили отбора си с двама нови играчи - халф и нападател, които щебъдат чужденци. Привличането им е инициирано от агенцията, управлявана от Ернан Банато, собственик на клуба.

startphoto.bg
53 снимки

Тези трансфери са част от усилията на Берое да подобри своето представяния след загубата от Славия с 0:3 на старта на пролетния дял в шампионата. Отборът изпитва липса на адекватни заместници в атака и средата на терена след напускането на Годой и Ойос. Вини Трибуле, който е без алтернатива в предни позиции, пък е сред опциите за нов нападател на ЦСКА. Колумбийската звезда на отбора Себастиан Вия пък все още не е в оптимална физическа форма.

С пристигането на тези двама играчи, Берое ще има общо дванадесет нови попълнения през зимния период, въпреки че също така са се разделили с още толкова футболисти. Самият Банато пък се е преместил да живее в София, като ще посещава Стара Загора само за мачовете на Берое. Очаква се той да назначи представител в отбора, който да следи за развитието на клуба на място.