Днес Берое пуска в продажба официалните календари на отбора за 2021 година. Всички фенове и колекционери ще могат да си ги закупят само в официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

Магазинът работи от днес (21 декември) до сряда (10 – 18:30 часа), както и на 24 декмври от 10 до 14 часа. Магазинът ще е отворен и на датите 29 и 30 декември с нормално работно време, както и на 31 декември от 10 до 14 часа. Следващият работен ден ще бъде на 6 януари 2021 г.

И тази година се предлагат три варианта– „стандартен“ (еднолистов), „работен“ (с три секции и датник) и тип „пирамида“ (за бюро).

Цените са както следва:

– Еднолистов – 2 лв.

– Работен – 6 лв.

– Пирамида – 3 лв.

Ако искате да зарадвате близките си с оригинален и мечтан подарък за празниците, можете да изберете от много други артикули с емблемата и в цветовете на Берое.

В магазина има ново зареждане, както и нови артикули, сред които шапки, ръкавици, тениски, анцузи, шуби, горнища. Има и ново зареждане на раници, неопренови якета, сакове. В момента има и пълната номерация от официалната фланелка на Берое.