Берое пусна в продажба билетите за мача с Ботев Пд. Срещата от шестия кръг на Първа лига е в събота, 13 август, от 21:00 часа под Аязмото.

Ето и официалното изявление:

"„ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за домакинството си на „Ботев“ (Пловдив). Двбубоят от 6 кръг на efbet Лига е насрочен за 13 август (събота) от 21 ч. на стадион „Берое“.

Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 8 лв. (от днес до петък), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. , включително и за деца! Тази година са предвидени и групови билети, които ще бъдат само в предварителна продажба! Цената за група от 5 души е 35 лв., а за група от 10 души е 60 лв.

Напомняме, че може да закупите и своята абонаментна карта за целия сезон. Подробности може да видите ТУК (https://beroe.bg/2022/06/27/abonament-2022/ ). Кампанията на „Берое“ продължава и ще продължи и през предстоящия сезон. Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете своя любим отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“! ТУК (https://shop.beroe.bg/c/fen-artikuli-2/darenie-pfk-beroe-206 ) може да видите и използвате новата опция! Имате възможност да изберете опция в размер на 20 лв., 50 лв., 100 лв., 250 лв. и 500 лв.

Молим всички зрители да спазват всички изисквания за безопасност: – Да бъдат разположени през 2 седалки един от друг – Да спазват дистанция на входовете и касите пред стадиона – Да избягават струпването на хора пред и около стадиона преди и след двубоя.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн ТУК (https://www.eventim.bg/bg/bileti/beroe-botev-plovdiv-stara-zagora-stadion-beroe-stadium-beroe-589736/event.html?ca=29)

Билети се продават на и на четирите каси на Eventim в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81 БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ И В ОФИЦИАЛНИЯ МАГАЗИН НА БЕРОЕ!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват, но отново молим да се спазва изискването за отстояние от две седалки!

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от ТРИТЕ южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.

Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона

Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност

Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове

Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim.

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (13 август)".