Берое пусна в продажба билетите за мача със Спортист Своге. Баражът за оставане/влизане в efbet Лига е в петък, 9 юни, от 19:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Ето какво написаха заралии:

„ПФК „Берое“ пусна в продажба билетите за предстоящия бараж срещу „Спортист“ (Своге), който ще се играе на 9 юни от 19 ч. на ст. „Ивайло“ във Велико Търново.

Цената на билета за мача е 5 лв. , както в предварителна продажба, така и в деня на срещата.

Сезонните абонаментни карти ЩЕ важат за вход на стадиона!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн ТУК (https://www.eventim.bg/bg/bileti/beroe-sportist-svoge-veliko-trnovo-stadion-ivaylo-613542/event.html)

Билети се продават на и на четирите каси на Eventim в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81

БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ И В ОФИЦИАЛНИЯ МАГАЗИН НА БЕРОЕ!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват.

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от ТУК (https://beroe.bg/wp-content/uploads/2022/09/Deklaracia.pdf)

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Ивайло“ в деня на срещата (9 юни)

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП

Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат в сектор А на ст. „Ивайло“

Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ на ст. „Ивайло“

Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност

Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове

Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim“.