До този момент шест нови играчи са подписали предварителни договори с Берое и ще започнат подготовка с тима за новия сезон, обявиха от клуба. Това са Реян Даскалов, Даниел Генов, Камен Хаджиев, Христо Митев, Омар Сако и Абубакар Тонгара. След изтичане на своя наем в Янтра в отбора се завръщат Иван Гошев и Стоян Иванов.

"Пожелаваме успех на всички и много победи със „зелено-бялата“ фланелка!", написаха "зелено-белите".

Берое

източник: Берое

Реян Даскалов е на 26 години. Роден е в Русе и играе като защитник и дефанзивен халф. Юноша на „Литекс“ (Ловеч) и започва своята кариера именно там. Даскалов е бил още част от отборите на „Черноморец“ (Бургас) и „Царско село“, където играе и за последно.

Даниел Генов е на 32 години. Роден е в София и играе като атакуващ полузащитник и нападател. Генов е играл в отборите на „Ком-Миньор“, „Интер“ (Баку), „Локомотив“ (София), „Ботев“ (Пловдив), „Пирин“ (Благоевград), „Монтана“, „Еносис“ (Кипър) и „Ботев“ (Враца), където е играл и последно.

Камен Хаджиев е на 29 години. Играе като централен защитник. Хаджиев е юноша на „Родопа“ (Смолян), а през 2008 г. преминава в младежкия отбор на немския „Ватеншилд 09“ и играе в Бундеслигата до 19 г. През 2009 г. е привлечен от „Шалке 04“, а през 2010 г. се завръща в България и записва 30 мача за „Пирин“ (Гоце Делчев), в които бележи 1 гол. В следващите сезони играе за „Миньор“ (Перник, „Локомотив“ (София), немския „Олденбург“ и холандския „Фортуна“ (Ситард). През 2017 г. той стана играч на „Берое“ и записа 50 срещи за „зелено-белите“ преди да бъде трансфериран в унгарския „Академия Пушкаш“.

Христо Митев е на 24 години. Юноша на „Берое“ и играе като защитник. Митев е бил част от отборите на „Верея“, ЦСКА 1948, „Загорец“ (Нова Загора) и за последно в „Янтра“ (Габрово).

Омар Сако е на 25 години. Роден е в Кот д’Ивоар и играе като централен защитник. За последно Сако е бил играч на катарския „Ал-Харатият“.

Абубакар Тонгара е на 26 години. Роден е в Мали и играе като атакуващ полузащитник. Тонгара е играл за „Бамако“ (Мали) и мароканските „Хенифра“ и „ФАР“ (Рабат).

Ръководството на Берое уточнява, че селекцията на тима не е приключила и продължават да се водят преговори с още нови играчи на различни постове!