Берое представи новия си екип за сезон 2021/22 в efbet Лига и Купата на България. Старозагорци официално ще го представят на своите фенове в двубоят от първия кръг на първенството срещу Локомотив София. „Заралии“ ще приемат „столичните железничари“ на 23 юли, петък от 21:00 часа.

"За поредна година екипът на Берое е с уникален дизайн, изработен специално за клуба и е от немския производител на спортни стоки Uhlsport, който ще бъде партньор на клуба и през този сезон. Титулярният екип е със зелено-бяло райе, вторият екип е зелен, а третият избор е в черно.

През този сезон Берое залага на модерна и новаторска визия за новите си екипи. На гърдите е поставено логото и на новия генерален спонсор на клуба – веригата за онлайн залози и казина efbet. Над имената на играчите, които отново ще са изписани на кирилица с шрифта „Заралитик“ е стилизиран един от най-популярните фенски рефрени – „Няма мое, няма твое“.

Новият екип ще бъде използван за пръв път в първото домакинство на Берое за новия сезон – в петък (23 юли) срещу Локомотив София", написаха от клуба.