Отборите на Берое и Славия излизат един срещу друг от 20:00 часа в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоя ще можете да гледате на живо по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA, както и да проследите минута по минута в Gong.bg с богато видео съдържание.

В лагера на домакините от Стара Загора се натрупаха четири поредни загуби, а това сериозно разклати възпитаниците на Хосе Луис Ачиари. От солидния старт на тима няма и помен.

Подобно напрежение, обаче, има и в съблекалнята на Славия. След почти безупречно представяне и победа срещу ЦСКА, последваха пет поредни мача без победа, а в тях „белите“ реализираха само три попадения.

Преди началото на кръга Берое заема 9-а позиция с 10 точки в класирането, докато Славия е на 13-о място с 8 пункта.

Франсиско Сагардиа е с травма и най-вероятно ще пропусне срещата тази вечер.

За мача на стадион „Берое“ поради различен вид контузии за Славия отпадат Ертан Томбак и Кристиян Стоянов. На тяхно място в групата се завръщат Велко Йеленкович и Чунг Нгуен До.

Отборът се похвали и с нов играч. Французинът Жордан Варела подписа договор със Славия. Контрактът на левия краен защитник е за три сезона. 21-годишният Варела изкара пробен период, в който убеди в качествата си треньора Златомир Загорчич.

подкрепя българския спорт