Локомотив София посреща Берое в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:15 и може да я наблюдавате на живо по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно за вас от сблъсъка минута по минута.

Локомотив София вече е в серия от три мача без победа, като отборът е на осма позииця с актив от 26 точки и при победа днес може да влезне в топ 6. Тимът на Станислав Генчев успя да спечели последния кръг точка на "Армията" срещу ЦСКА и ще се надява да надгради срещу Берое. Каду ще е аут до края на сезона, а "железничарите" вече четири мача нямат победа над днескашния си опонент.

Берое успя най-после да победи в последния кръг, след като бе в серия от шест мача без да успее да прибере трите точки. Отборът на Николай Киров е на 11-та позиция с едва 16 точки, като е допуснал 29 попадения - само Ботев Враца, Хебър и Спартак Варна имат повече. Името на Тунгара се свързва все повече с ЦСКА 1948, като 8 от от 14-те гола на отбора през сезона са именно дело на нападателя на старозагорци.

Двата победа отбора ще търсят задължителна победа, макар и да имат различни цели в момента, а шоуто е гарантирано.