Днес в 14:00 часа ще се изиграе отложената среща между между Берое и Монтана от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата ще бъде предавана на живо в ефира на DIEMA SPORT,  а ние, от Gong.bg, ше проследим всичко най-интересно от срещата. 

Това като че ли е от полза за домакините, които се намират в отлична форма преди днешния двубой. Заралии са в серия от три поредни победи и ще се надяват да продължат възхода си с още един успех на сметката си, който да ги качи на 4-ото място в класирането.

Монтана пък е на противоположния полюс. Отборът е в серия от 7 поредни мача без успех и върви стремглаво надолу в класирането. Играчите на Атанас Атанасов ще се надяват да спрат пропадането си, макар задачата им да не е никак лесна.

Статистиката обаче дава надежди на гостите, които са с доста изравнени показатели със своя съперник в досегашните 16 мача между двата тима в елита. Монтана има 5 победи, докато за Берое те са 7, а 4 срещи са завършили наравно.

Старозагорци имат някои проблеми преди днешния мач. Стив Фуртадо е наказан, а Алиун Фол не успя да се възстанови и също не попадна в групата. Така Димитър Димитров може би ще промени системата на игра на 4-4-2.