Помощник-треньорът на Хосе Луис Ачиари в Берое – Алехандро Сагерас, говори след загубата с 0:3 от ЦСКА на "Васил Левски". Той заяви, че в момента отборът се изгражда, за да бъде на високо ниво. 

„Работим, за да се подобрим с новите зимни попълнения. Фокусирани сме върху колективната и индивидуалната игра. Със сигурност червеният картон ни обърка плановете. Анализирахме много добре противниковия отбор, но в 17-ата минута всичко се промени. Не сме мислили, че няма да допуснем гол, но работихме така, че да можем да обърнем, дори ранен гол“, започна Сагерас.

„Играхме добре над 73 минути и като равен с равен с много силен отбор. Завръщането на треньора на скамейката ще е позитивно, но той цялата седмица работи с играчите, за да им обясни как да се представим по най-добрия начин. Отборът създава ситуации пред противниковата врата, трябва да започнем и да ги вкарваме“, продължи той.

„Франсиско Сагардия дойде, за да ни помогне, ще свърши много неща със сигурност. Може да играе 90 минути, както всички футболисти в Берое, се подготвя, за да играе пълни 90 минути. Ние сме Берое Стара Загора и сме един отбор, който се подготвя и изгражда, за да е на високо ниво“, завърши Алехандро Сагерас.