Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира победата с 3:0 над Берое.

„Отборът заслужава този резултат, контролирахме голяма част от двубоя. На тренировки работихме точно така, както вкарахме - провокирахме първата грешка на съперника, после освежихме нашата игра.”

„Не става въпрос за схемата. Проблемът си бе от нас, защото се дръпнахме доста назад. Не можем да кажем, че задължително трябваше да победим, все пак дано продължим така.”

„В първенството това е първата ни среща без получен гол. Ако са концентрирани, играчите могат да не допускат гол. Днес всичко функционираше перфектно”, каза Акрапович.

„Имаме 17 души, днес регистрирахме двама.  Анте Аралица има още проблеми., но като цяло имам здрави футболисти, нямам тежко контузени, което ме радва. Това говори за професионалната работа и на играчите , и на щаба.”

„Мъчно ми е за играчите, които не са картотекирани, защото искаха да играят. Надявам се скоро да се реши този въпрос.”

„Винаги има неща, които могат да се подобрят. Не е лесно да се играе срещу Берое, не смеехме да рискуваме много. Имат много играчи, които могат сами да решат двубоя. Поздравления за моите игрлачи, че контролирахпа двубоя и нямаше много положения. Да, допускаме грешки, но работим по изчистването им", каза треньорът.