Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори пред медиите след победата с 1:0 над ЦСКА 1948. Той сподели, че отборът е играл своята игра през втората част. 

"Първо искам да подзравя играчите. Направиха много добър мач, много добър от първата до последната минута. На моменти играхме много добре с топката. Имахме няколко ситуации за гол. Имаше и тези ситуации, в които липсваше последният пас. Много съм доволен от интелигентната игра на нашия отбор и да спечелим срещу един много добър отбор", започна Ачиари.

"Да, през първото полувреме нямахме този контрол. Имахме три, четири ситуации за гол, които бяха много опасни за противника. Но нямахме този контрол на топката, който искахме. През второто полувреме започнахме да играем нашата игра, чувствахме се добре с топката".

"Искахме да не допуснем гол в нашата врата. Всички играчи се стараеха това да не се случи. Много важно за нас бе да спечелим, за да може нашите фенове, които бяха на стадиона, както и тези пред телевизорите, да ни видят как печелим", каза наставникът на Берое.

"Нашата цел е да сме в efbet Лига. Сега мислим за следващия мач, който е много важен за отбора, за града, за нашите фенове. Ние гледаме да работим по най-добрия начин, за да се развива отборът".

"Различни играчи са. Ние искаме да възстановим тези играчи, които днес се раздадоха и да подарим една победа за нашите фенове. Ние ще гледаме да играят най-добрите играчи, които са възстановени и конкурентноспособни", завърши Ачиари.