Треньорът на Берое Димитър Димитров говори след победата на заралии над Локомотив Пловдив с 3:1 в контрола. Херо бе доволен от показаното на "Лаута", но заяви, че не се интересува от резултата. Той сподели опасенията си от паузата за националните отбори и изрази мнението си за младите гирачи в състава.

"Резултатът е последното нещо, което ме интересува от този мач. Дадохме шанс на някои млади футболисти. Получи се една полезна проверка. Няма как да не съм доволен, след като момичетата се стараеха. Юношите са още доста далеч от истината, но в тях е бъдещето. Когато покажат качества, ще бъдат привлечени към първия състав", заяви Димитров.

"Освен Конте, всички останали са на линия. Теди Мезаг ще се включи към тренировките през следващата седмица. Притеснява ме това, че някои хора, когато отидат в националния отбор и не играят и тренировките им не са оптимални, идват в едно лошо състояние. Това и контузиите ме притеснява. От контролите никога не гледам резултата, повече ме интересува поведението и сериозността. Тези, които не са играли, трябва да подскажат, че сме сбъркали и че трябва да получат шанс", добави още той.