Старши треньорът на Берое Димитър Димитров обяви, че клубът има подписани предварителни договори с двама футболисти от вътрешния шампионат. Споразуменията ще влязат в сила от лятото.

„Имаме подписани предварителни договори с някои хора от лятото. Не искам да споменавам имената им по обективни причини, за да не им създавам проблеми. Имаме два договора подписани с хора от вътрешния шампионат“, сподели Димитров.

Той коментира и играчите с изтичащи договори: „Заедно с ръководството на клуба ще преценим с кои футболисти ще подновим договорите.“

„Иска ми се да имаме по-малко контузии. Това е в ущърб на всеки един отбор. Иска ми се съдийството да бъде малко по-честно и нещата да се решават реално на терена. Тогава смятам, че е във възможностите на нашия отбор да постигнем това, което искаме“, добави треньорът на Берое.

„На този етап няма напускащи. Не търсим допълнителна селекция през зимния период. Това ще го оставим за летния период. Нашият потенциал не е лош. Ако всички са здрави, имаме възможности да надграждаме. Има хора, които отсъстват, но те са по обективни причини. Те са ни запознали. Всичко е нормално на този етап. Целите са еднакви. От началото на първенството няма промяна. Класиране в евротурнирите, това е моята цел и желание.“

„На този етап всички започват. С изключение на Никола Маринов, който продължава своето лечение. Всички останали са здрави. Алиун Фал е под карантина, но имам информация, че се чувства добре и се надявам, когато дойде да започне веднага.“

„След карантината бяхме в много тежък период. Това беше много сериозен проблем за нашия отбор. Сега трябва да наваксаме. Трябва да направим този фундамент, върху който да стъпим и да надграждаме. В момента Перниш е добре. Надявам се да е без травми, за да може да ни помогне с опита, който има през втория полусезон“, каза още Димитров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.