Треньорът на Берое Димитър Димитров призна, че е доволен от проверката на отбора му срещу Ботушани в Турция. Херо говори открито, че отборът трябва да се подсили с още двама човека, а също така и да не се разделя с други футболисти, тъй като групата на старозагорци е малка.

„Направихме полезна проверка. Сега още не сме окомплектовали състава, но отвън имаме 4-5 контузени хора, които не могат сега да играят. Очакваме и нови хора. Смятам, че през първата част стояхме добре, имаше динамика, миришеше на футбол. Втората част се поразвали качеството, но съм доволен от старанието”, започна Херо.

„Още сме далеч от желаното ниво, но работим върху това и ни се иска да покажем съвсем друго лице по време на шампионата. В близките дни очакваме още две попълнения. Надявам се и контузените да се възстановят бързо. Играчите ще са в офанзивен план”.

„Няма да има повече напускащи, тъй като групата ни е малка. Трябва да оформяме състав, който да е готов за старта. Мисля, че за старта на първенството Охене и Цветков ще бъдат готови, но не съм сигурен”, каза Херо.