Берое се разделя с четирима футболисти, които остават извън сметките на треньора Димитър Димитров за пролетния полусезон. Свободни да си търсят нови отбори са Иван Бандаловски, Ерол Алкан, Юлиан Ненов и Петко Цанков, твърди Блиц.

Интересна и деликатна е ситуацията с Бандата, който има договор до лятото на 2021 година. Освен това той беше и сред най-постоянните играчи на тима тази есен. Опитният защитник вече е провел разговори с клубното ръководство за уточняване на раздялата. 33-годишният защитник за момента не знае къде ще продължи и очаква предложения.

Холандският бранител Ерол Алкан не попадаше в групата на Берое за последните няколко срещи. На защитника е било съобщено, че повече няма да се разчита на него и той е свободен да си търси нов отбор. Същата е ситуацията и с крилото Ненов, както и с Петко Цанков, който беше привлечен от Витоша Бистрица през лятото.

Не е изключено Берое да се раздели и с още играчи през зимната пауза. Предстои да бъдат привлечени и няколко попълнения, включително чужденци, с които да се повиши класата на отбора. Херо загатна, че му трябват поне четирима нови.