Легендата на Левски Георги Иванов даде специално интервю за предаването на NOVA – „На кафе“. Той говори за лидерството и затова какви качества трябва притежава истинският мъж.

„Синята“ деветка сподели мнение, че напоследък много хора говорят празни приказки и допълни, че „много си вярваме на думи“.

„Добре съм, семейството е добре, така че всичко е наред“, започна Иванов.  

„Всеки човек има нужда от почивка, независимо какво работи. Моята продължи дълго, така че започна да ми омръзва“.

Запитан за качествата, които са го превърнали в лидер, Гонзо заяви: „Трябва да си човек, който е готов да поема отговорност. Мисля, че хората оценяват един човек като лидер, заради това, че във всяка ситуация дава най-много от всички. Не може да определиш кой да е лидер, той си извоюва това място“.

„Много си вярваме на думи. В последно време много хора празни приказки говорят“, лаконично обясни Иванов за това вярват ли си българите и имат ли лидерски качества.

Гонзо: Надявам се Левски да си оправи задълженията

Гонзо говори и за това кои според него са качествата, които задължително трябва да има един мъж: „Първо трябва да е отдаден на това, което правиш. Като мъж трябва да си държиш на думата, да бъдеш сериозен, отговорен към колектива, семейството и приятелите“.