„Берое 2006 спечели изключително силния турнир Зимна купа „София 2017“, който се проведе през последните дни в столицата. Момчетата на Иван Желев победиха с 2:0 Левски във финалната среща и вдигнаха купата. Вчера отборът победи Добруджа с 3:0 в полуфинала. В груповата фаза Берое 2006 записа победи над Олимпия Спорт София и Локомотив София и загуба от Левски, като по този начин се класира за полуфиналите.

Берое 2005 пък спечели бронзовите медали, след като победи с 2:1 Олимпия Стара Загора в мач за 3/4 място. Вчера момчетата на Слави Жеков загубиха от Царско селo в полуфиналната си среща с 2:1. В груповата фаза отборът победи Септември София и Олимия Спорт София и загуби от Локомотив София, но се класира напред.

Груповата фаза бе преодоляна и от отбора на Берое 2007, които победиха Левски София и Рилски спортист, двубоят със Славия пък завърши с реми. В полуфиналите момчетата на Стефан Динев загубиха от Царско село с 2:0. Днес тимът загуби двубоя за 3/4 място от Звездичка с 2:1.

ДЮШ на Берое бе представен с още два набора на турнира. В груповата фаза Берое 2004 загуби от Ботев Пловдив и ЦСКА. Момчетата на Радостин Алексанров победиха Локомотив София, но това не бе достатъчно да се класират за полуфиналите.

Берое 2008 отпадна в груповата фаза изключително драматично. Момчетата на Борис Киров победиха ДИТ, завършиха при равенство с Локомотив София и загубиха от македонския Академия Пандев. Тимът обаче отпадна заради по-лоша голова разлика.