Новият футболен сезон наближава и по този повод ръководството на Берое подготви изненада за всички фенове на „зелено-белите“ и посетителите в Музея на спортната слава на клуба. Всеки желаещ вече може да види и си припомни легендарни футболисти и незабравими мигове от историята на Берое, които са илюстрирани в нов албум със снимки.

Фотографиите са разположени хронологично и обхващат периода още от създаването на старозагорския клуб до днешни дни. Освен първите играчи в зелено, може да видите уникални фотографии от мачове с европейски грандове, отборни снимки от различни периоди, много купи и емоции, запечатани на фотосите.

Албумът няма да бъде на показ единствено по време на официалните срещи на Берое, а причината е съхранението му и опазване от повреди. Може да го разгледате спокойно обаче по време на някоя от обиколките на стадион Берое, които клубът организира всеки месец.

На тях имате уникалната възможност да разгледате потайностите на стадион „Берое“, както и да разберете повече за историята му и да се докоснете до съблекалнята, залата за пресконференции и стаите, от които се управлява осветлението и таблото, както и ВИП залите.