Аласан Н’Диае и Крис Гади ще бъдат новите гости в инициативата Отблизо: Фенове и футболисти извън стадиона, организирана от СНЦ “Национален фен клуб Берое – Стара Загора” със съдействието на клуба. Както е известно организираните срещи между играчи от представителния отбор и фенове стартираха в края на миналата година и се радват на огромен успех.

Двамата французи ще се срещнат със своите почитатели утре (11 март) от 18:30 часа в Офис-Магазин НФК БЕРОЕ, който се намира на ул. Захари Княжески 81А (зад съда).

Всеки почитател на Берое ще може да се срещне с любимците си, да размени думи с тях, да се снима за спомен и получи автограф върху индивидуална картичка на играча.

Както е известно Н’Диае бе автор на победното попадение срещу ЦСКА в София преди дни, а до този момент Гади е реализирал два гола през сезона, които бяха във вратата на Локомотив София – следващия съперник на Берое в двубой от първенството.

Само по време на срещата (от 18:30 до 19:30 часа) всички артикули произведени от фенклуба ще се продават с 10% намаление.