Част от футболистите на Берое посетиха Целодневна детска градина 10 „Светлина“ в Стара Загора и присъстваха на специално подготвено за тях тържество от малките възпитаници на детското заведение.

Капитанът Иво Иванов, Елиаш, Веселин Пенев, Салим Керкар, Джуниор Мапуку и Владимир Зафиров бяха посрещнати с възгласи „Берое“ от малките домакини, които се снимаха с тях и дори поиграха футбол със своите любимци, информира официалният сайт на „зелените“.

Това е поредната инициатива, в която играчите на клуба се включват. Миналата година те посетиха ЦДГ 23 „Кипарис“. И този път футболистите, които посетиха тържеството в ЦДГ „Светлина“ подариха изключително ценен подарък за кухненския блок на градината.

„Винаги сме подкрепяли подобни инициативи и когато имаме възможност се включваме и помагаме с каквото можем. За нас бе истинско удоволствие да видим най-малките си фенове и поиграем с тях. Трогнати сме от подготвената програма,усмивките и радостта на децата са едно от най-хубавите неща. В навечерието на най-светлите празници пожелаваме на всички да бъдат здрави и винаги щастливи“, споделиха играчите след края на тържеството.