Екипът на Файв Стар Медиа Груп засне последните сцени от документалния филм по случай 100-годишнината на ПФК Берое. Бяха направени възстановки от Първата Световна Война(1916г.), когато на старозагорската гара пътуващите войнишки ешелони са си устройвали футболни мачове. Тази година е и началото на организирания футболен клуб на Стара Загора.

Във възстановките се включи агитката на фен клуба на Берое, футболисти от юношеската школа на футболния клуб, както и актьори от старозагорската опера.

Само преди дни екипът на филма се върна от победоносното гостуване на Берое в Баня Лука, където отборът победи Радник Бийелина.

Началото на снимачния процес започна през април 2016 година. Файв Стар Медиа Груп вече засне музикален клип "100 години-Светът е Берое". За кратко той стана сензация в интернет. В него взеха участие именити музиканти и популярни личности като Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Михаил Иванов(Бивш Сафо), Поли Генова, Станимир Гъмов, Ваня Джаферович и други. Композитор е Стефан Вълдобрев. Режисьор на филма е Степан Поляков, главен оператор е Момчил Александров.

Премиерата на филма ще е на 5 октомври за празника на града.

Световната премиера е предвидена за края на същия месец.