Нови артикули вече са в продажба в Официалния фен магазин на „Берое“ на стадиона под Аязмото. Феновете бяха изненадани с четири вида настолни часовници. Три от тях са на цена 13 лв., като единия модел е с място за снимка. Четвъртият вариант е на цена 18 лв

В продажба са и нови луксозни подаръчни комплекти – химикал и кючодържател на цена 8 лв., както и визитници – също на цена от 8 лв.

Феновете могат да си закупят и два нови модела тениски с къс ръкав – сива с яка на цена 18 лв. и бяла с щампа „Зеленият лъв“ на цена 12 лв.

Има и нов модел суитшърт, който може да бъде закупен за 39 лв., както и детски екип на цена 50 лв.

Освен всичко ново, в Официалния фен магазин може да намерите екипировка Joma на представителния тим. Мачовата фланелка е на цена 69 лв., официалния анцуг е на цена 105 лв., а тренировъчния на 95 лв. Скоро в продажба ще бъдат пуснати и официалните сиви анцузи. С марка Joma може да намерите още раница на цена 50 лв. и несесер за 18 лв.

В магазина може да намерите още много артикули с емблемата и в цветовете на любимия отбор – мъжките, дамски и детски тениски, суитшърти и екипи, якета, шапки, шалове, хавлии, чаши и най-различни сувенири са само част от предлаганите стоки.

Официалният фен магазин на Берое се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък. По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на тима на ст. „Берое“.