Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви след контролата с ЦСКА, че „като желание и борбеност имаше това, което искахме да видим”.

„Като желание и борбеност имаше това, което искахме да видим. Знаем, че в София се играе трудно. Бяхме на добро ниво, но имаше много технически грешки, повече от нужното”, сподели Хубчев.

„Трудно ми е сега точно да направя оценка на цялата подготовка. Съжалявам най-вече за това, че двама души отсъстваха доста време – Георги Андонов и Атанас Зехиров”, добави треньорът на Берое.

„Мисля, че с тях отборът щеше да бъде доста по-силен. Като цяло обаче нямаме други по-сериозни контузии освен тях двамата и се надявам така да бъде и занапред”, продължи специалистът.   

„За генерална оценка сега не е момента, а и няма нужда, защото мачовете идват”, заяви наставникът на Берое.

„След мача с Черно море ще можем кажем дали са били готови играчите за първенството. Надявам се да е така. Вероятно Атанас Зехиров ще е готов за този мач.“

„Не съм обърнал внимание на детайла, че не сме получили голове в последните си контроли. Той и не е най-важния. Имахме други задачи”, каза още Петър Хубчев.