Ръководството на Берое има ясни варианти за това кой може да замени на треньорския пост Петър Хубчев, ако той бъде уволнен в следващите часове. По информация на Gong.bg, шефовете на старозагорци имат няколко кандидата, сред които и един изявен фаворит. 

По неофициална информация, най-сериозни шансове за поста има Стойчо Младенов. Той присъства на последните два домакински мача и беше на трибуните в Стара Загора за битките с Лудогорец и ЦСКА. 

Все още обаче нищо не е сигурно и всичко е въпрос на преговори. Няма яснота и дали двете страни ще постигнат споразумение, тъй като тепърва предстоят задълбочени разговори. 

От Берое са решили да влязат в контакт с Младенов, но все още не е ясно дали той въобще ще приеме и от кога може евентуално да се случи това. Но срещу Монтана със сигурност тимът ще бъде воден от временен наставник. 

До тази ситуация в Берое се стигна след загубата от ЦСКА за Купата на България в първия мач от битката в Стара Загора. Тимът падна с 0:2 и намали до минимум шансовете си за класиране на финала.