Старши треньорът на Берое Александър Димитров заяви след отпадането за купата на България, че поема вината и се извинява.

„Поемам вината за загубата и се извинявам на феновете и на спортната общественост в Стара Загора. Много съм разочарован от загубата. Аз съм виновен и съжалявам“, коментира Димитров.

„Сега ще видим какъв отбор сме. Не е приятно да загубиш. Началото е трудно. Много неща не ми харесват в играта. Трябва да си стабилизираме играта, за да побеждаваме в първенството.“

„Сега ще се види вътре какви сме и треньори, и играчи“, добави наставникът на Берое.

„Има някакъв много сериозен психологически проблем вътре и трябва да го решим. Безспорно играта не е тази, която беше в началото и искаме да бъде, и за която работим. На тренировките се получават много неща, а в мачовете нещата стоят така. Това е психологически проблем, който ще го анализираме.“

„Берое трябва да покаже по-различно лице в мача срещу ЦСКА. Искам да играем, да играем футбол. Не искам да се страхуваме от нищо. Искам всички играчи да искат топката, да атакуват агресивно противника с топка. Да бъдат създавани положения. Това не е играта, за която работим, и за която съм дошъл тук“, каза още Александър Димитров.