Старши треньорът на Берое Петър Хубчев сподели след победата с 2:0 над Атлантас Клайпеда в първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа, че тимът му може да стои по-добре в техническо и физическо отношение.

Реваншът е на 9 юли в Стара Загора.

„С оглед на състоянието, в което се намираме, нашето първенство все още не е започнало, мисля, че футболистите се раздадоха докрай. Чисто футболно съм сигурен, че отборът може да играе и по-добре. С оглед на ранния етап сме доволни от себераздаването на отбора“, сподели Хубчев.

„Както физически, така и технически можем да се представим по-добре. Няма как да бъде по друг начин, с оглед малкото време за подготовка. Ако прибавим към досегашните проблеми и това, че имаме нови играчи, е много трудно да кажем, че тимът не е все още сработен. Хубавото е, че всички се постараха, не е важно кой вкарва, а как се представя отборът.“

„Едно нещо оттук нататък ще е плюс, тренировките, които ще направим във втория мач. Най-важното е да не допуснем подценяване във втория мач, това ще бъде голяма грешка, ако го допуснем“, сподели още треньорът.

„Не съм мислил за следващия съперник, разбира се, че ще имаме човек за тази работа, но ние ще се концентрираме върху следващия двубой“, завърши Петър Хубчев.