Старши треньорът на Берое 2002 Атанас Рибарски заяви, че в третия мач от груповата фаза на турнира „Футбол за Приятелство“, който се провежда в Милано, отборът е демонстрирал истинските си способности.

„В мача срещу Армения изпуснахме две-три чисти ситуации и вместо да ги поведем, допуснахме гол, който нямаше време да го върнем. Загубихме и това ни повлия и на втория мач. Във втория мач за една минута ни вкараха два гола, въпреки това съм доволен от игровото поведение на момчетата в него. Ще се научим да търсим причината в себе си“, коментира Рибарски.

“Въпреки двете загуби в първите два мача, в третия момчетата показаха на какво са способни и това, което искам от тях. Видях воля и характер и може би малко от прословутия български дух. За съжаление поражението от Армения повлия, но ние трябва да търсим причините в нас на терена, а не извън него”, добави треньорът на Берое 2002.

“На турнира видях доста силни момчета и деца. Те са много добре подбрани. Децата в отборите на Уест Хем и Атлетико Мадрид са изключително добре селектирани. Те са минали през изключителен подбро и много трудни бихме ги стигнали“, каза още Атанас Рибарски.