Берое организира кастинг с цел да бъдат подбрани деца, които са по-талантливи и по-перспективни от селектираните в ДЮШ на клуба до този момент състезатели.

„Този конкурс ще ви помогне да чуете нашето мнение за вашите моментни способности и ще позволи на нас да отправим покана на тези, от които преценяваме, че имаме нужда в този момент. Евентуалната липса на покана от наша страна не означава, че даваме каквато и да било отрицателна оценка на вас“, се казва в съобщението на Берое.

Кастингът ще се проведе в три дни за съответните възрасти.

Ще започне с координационни упражнения за загрявка – с топка и без топка. Ще бъде направена игрова форма (в зависимост от броя на кандидатите). Ще бъдат подложени на физически тест тези, които впечатлят с технико-тактически умения. Ще бъде проведен разговор с тези, които евентуално ще бъдат поканени в ДЮШ на ПФК Берое. Ще бъде отговорено любезно на всички въпроси възникнали по време на кастинга.

ГРАФИК ЗА КАСТИНГА

18 юни, четвъртък, 17.00 ч. – Родени: 2000; 2001; 2002

19 юни, петък, 17.00 ч. – Родени: 1999 ;1998 ;1997

20 юни, събота 17.00 ч. – Родени: 2003; 04; 05; 06

Място: Спортна база „Берое“ (бивш стадион „Локомотив“)

Забележки:

Всеки, който не може да се съобрази с часа и датата на кастинга, може да позвъни на телефон 0887161916 и да се разбере с Директора на ДЮШ, за да дойде по време на подготвителния период и да направи една – две тренировки с отбора на неговата възраст. Ако покаже по-добри качества ще измести някой от селекцията.

Деца от по-малките възрасти (родени след 2003 година), които са от друг град, но впечатлят с възможности може да продължат да се развиват в родните си школи, но да ги каним с нашите отбори на турнири, като „гостуващ играч“!

Всеки, който иска да се яви на кастинга трябва да потвърди участие на e-mail: m.djorov@beroe.bg, за да се види приблизително колко са кандидатите и да се подготвят съответно най-подходящите игрови форми за тестиране.