Старши треньорът на Берое Петър Хубчев не бе доволен от равенството 1:1 срещу Славия в Стара Загора.

"Първите 15-20 минути бяха едни от най-силните, с голямо желание. Искахме да решим мача, но една атака, и накрая дори можехме да загубим. Познавам си момчетата, вложиха се в много желание. В началните минути пропуснахме да решим мача," коментира Хубчев.

За пропуските на Жуниор Мапуку, наставникът лаконично отбеляза: "Дано слабата форма да се дължи на контузията."

"Във възможно най-неподходящото време - в 46-та минута - получихме гол. Малко се пообъркахме, но до края повече търсехме победата. Имаше недоволство от наша страна, че противникът се стремеше с всички сили да забавя темпото. Но и това го има във футбола."

"Берое не е излизал отдавна в толкова много мачове като фаворит, поне направен от медиите. Трябва да се свиква и с това. Трябва да играем такива мачове, и не да се стресираме," обясни още Хубчев.

За коментарите, свързващи го с поста селекционер на националния отбор, той отклони конкретен отговор:"Работата ми първо не е свършила. Не четем тук такива изказвания или мнения. Има много български поговорки, които са много верни - на пролет ще видим всичко. Работата е много, тежка, и още нищо не сме постигнали."
"Намираме се на добра позиция, играем добре, но трябва да продължаваме да се развиваме, и наистина да бъдем фаворит в много от мачовете," завърши Хубчев.