От 8 юли новата официална екипировка с марка Uhlsport на представителния отбор на Берое вече е в продажба единствено в официалния фен магазин на Берое, който се намира на стадиона. Както е известно, след двегодишна пауза, през новия сезон „Берое“ отново ще бъде с екипировка на немския производител на спортни стоки. Беройци играха за пръв път с новия екип по време на първия двубой от Лига Европа срещу Атлантас (Литва), спечелен с 0:2.

През тази година фланелката е изключително оригинална, като съчетава популярното сред феновете райе, но не в класически вариант и с изцяло зелен гръб. Комбинация между традиционен вариант на „беройски“ екип, историческо райе и модерна визия – това е новата мачова фланелка:

Цената на фланелката е 39 лв. В наличност и в продажба ще бъдат пуснати размери от ХХХS до ХХL. Официалният фен магазин на Берое е с работно време 10:30 ч. – 18:30 ч., всеки ден без четвъртък и петък. Новите екипи ще се продават и пред стадиона, на специален щанд в деня на мача-реванш с Атлантас (Литва). Работното време на щанда ще бъде 16 ч. – 19:30 ч.