Лидерът в родната А група Лудогорец гостува в Стара Загора на Берое в мач от 27-я кръг на А група /Първа шестица/. Домакините ще са без вратаря Благой Макенджиев. Двубоят между Берое и Лудогорец може да следите в довечера от 20 часа в Gong.bg, в ефира на Diema Sport, на платформата Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.

Треньорът на шампиона Лудогорец Георги Дерменджиев вече сподели мнението си, че мачът с Берое не решава титлата. Дерменджиев няма да може да разчита на Йордан Минев и Юнес Хамза, които се възстановяват от контузии. Жуниор Кишада пък е наказан заради червения картон, който получи при домакинската победа над Литекс с 3:1.

Лудогорец е начело във временното класиране с 55 точки, а Берое е пети с 41 точки в актива си, на три от четвъртия Литекс и с две пред шестия Ботев Пловдив.

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

В Дупница пък Марек посреща Левски също в мач от 27-я кръг на А група /Втора шестица/. „Сините“ ще са без Божидар Краев, който все още не е възстановен и не попадна в групата за двубоя.

Срещата е днес от 17 часа на стадион „Бончук”.

Двубоят можете да следите в Gong.bg, да гледате по телевизия Diema и Gong Play, както и да слушате по по Дарик радио. Левски е на седма позиция във временното класиране с 41 точки в актива си, а Марек е предпоследен със 17 точки от 26 мача.