Футболистът на Берое Георги Костадинов заяви пред клубния сайт след победата над Локо Пд с 3:0, че успехът е заслужен. Костадинов се представи силно, като бе в основата и на няколко добри положения.

„Според мен победата бе напълно заслужена. Изиграхме едно от най-добрите си полувремена. Изпълнихме инструкциите на треньора, бяхме много агресивни, дисциплинирани и атакувахме на висока скорост“, започна Костадинов.

„Мачът става такъв, какъвто си го направиш. Ние бяхме сигурни, че ако бъдем агресивни още в началото те ще се огънат. Така и стана. Почти всяка наша атака вещаеше опасност. Смятам, че напълно заслужено се оттеглихме с добра преднина“.

„В момента не мислим за първата шестица, а само за следващия мач с ЦСКА. Нека да го изиграем и видим какъв резултат ще постигнем, за да говорим и за други цели“.

„Смятам, че играта ни през целия сезон вещае добри мачове срещу силните отбори. Видяхте срещу Лудогорец изиграхме два много стойностни мача. Първият двубой с ЦСКА като че ли бе на малко по-ниско ниво, но се надяваме сега да компенсираме това и спечелим срещу тях“, завърши Костадинов.