Нападателят на Берое Венцислав Христов призна, че са стартирани преговори с ръководството на клуба относно продължаването на договора на футболиста.

„За интерес от Италия трябва да говорите с агента ми. Аз искам да се концентрирам в изявите си с Берое. Всеки мач да давам най-доброто от себе си“, сподели Христов.

„Стартирали сме преговори за нов договор с Берое, но засега няма нищо конкретно“, отговори Христов на въпрос за интерес към него от други клубове“, добави нападателят.

Попитан дали би напуснал отбора през зимата при добра оферта от чужбина Христов отговори: „Доста сложен въпрос и теоретичен. Няма как да отговоря. Може би зависи от мястото на Берое в края на годината.“

„За интерес от ЦСКА нямам представа. Трябва да питате тяхното ръководство. Аз нямам какво да кажа по този въпрос. Миналата зима имаше интерес от тях и аз исках да се случи този трансфер в онзи момент, когато Берое бе във втората седмица, заради моето лично израстване като футболист. Не се получиха нещата. Не съжалявам и за това. Щастлив съм, че съм в Стара Загора. Не искам отново да се развият така нещата. Днес едно, утре друго. Ако ще става нещо, да става бързо и ясно“, каза още Венцислав Христов.