Програмата за зимна подготовка на представителния тим на Берое вече е ясна. Първото занимание за 2015 г. е насрочено за 12 януари от 15:00 ч. Първата част ще бъде изцяло в Стара Загора, като в първите дни ще бъде пороведен мини лагер на Старозагорските минерални бани.

Известни са и съперниците за контролните срещи. Първата проверка за годината е на 19 януари срещу Верея.

На 24 януари съперник в контролна среща ще бъде съставът на Ботев Пловдив, а по всяка вероятност двубоят ще се играе на базата на жълто-черните в Коматево. Първата част от подготовката ще завърши със спаринг срещу „Свиленград“ на стадион „Колодрума“ в крайграничния град на 26 януари.

Втората част от подготовката ще бъде проведена в турския курорт Алания. Беройци ще се подготвят там от 27 януари до 4 февруари, като ще изиграят три контролни срещи. Съперниците за тях ще бъдат обявени допълнително.

След завръщането си в България отборът отново ще се подготвя в Стара Загора, а последната проверка преди подновяването на официалните двубои ще бъде в Поморие срещу местния Черноморец на 7 февруари.

Берое ще стартира годината с двата отложени двубоя срещу Лудогорец Разград от турнира за Купата на България. Финално точните дати и часове за двубоите не са обявени. Очаква се първият двубой в Стара Загора да бъде на 15 или 18 февруари, а реванша в Разград на 22 февруари.

Програмата може да претърпи промени. Точните часове за всяка контролна среща ще бъдат обявени допълнително.