От Берое обявиха, че треньорското ръководство на клуба държи на всеки един футболист и счита, че всеки от състава е изключително важен за отбора и към този момент няма намерение да се разделя с никой. Клубът също застава зад играчите и вярва във всеки един от тях.

„В Берое винаги сме казвали, че най-важно е отношението към професията. Всеки човек греши и никой не е застрахован винаги всичко да му се получава. Никога досега не сме си позволявали след една загуба да търсим виновници и да сочим някого с пръст“, се казва в становището на клуба.

„Напротив, заедно работим за това да коригираме неточностите. Категорични сме, че всички футболисти на клуба дават всичко от себе си на тренировки и мачове. Затова те имат нашето пълно доверие. Никога не бихме си позволили по време на сезона да правим „чистки“, подобно на някои други клубове. Най-важно за нас е всеки един играч да е спокоен и концентриран единствено над ежедневната работа. Тогава и резултатите не закъсняват“, се казва още в официалното съобщение на Берое.