Кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски заяви след контролата срещу Локомотив Горна Оряховица, че все още не се знае дали Атанас Зехиров ще бъде напълно възстановен и готов за предстоящия мач срещу Пирин Благоевград.

„За нас няма значение резултата. Това, което искахме да видим е какво се е получило през тази работна седмица. Видяхме го и сме удовлетворени от работата. Резултатът не беше важен в тази среща“, сподели Липенски.

„Да, аз лично съм много доволен. Теренът беше еднакъв за двата отбора, не толкова тежък. Теренът беше за тези условия превъзходен. Топката даже беше по-бърза. С оглед на дъждовното време се получи добър мач“, добави кондиционният треньор.

„Да, именно. Една от целите на тази среща бе да вземат участие футболисти с по-малко минути в официалните двубои. Това беше една от основните идеи в този мач.“

„Споделям това мнение напълно. Това е и най-радостния факт, който оценихме преди малко докато имахме една минута да си говорим със старши треньора. С настроение беше всичко и от там идва всичко. Всички сме доволни.“

„Работим върху възстановяването на Атанас Зехиров. Имам известни съмнения, че ще бъде готов за мача с Пирин, но се надявам в следващата среща след това да можем да разчитаме на него“, каза още Пламен Липенски.